FÜLES

Megszólaltak a barátok, aggódnak Sas Józsefért

Egy ideje nem lehet tudni semmit a legendás humorista állapotáról. Barátai sem tudják, mi lehet vele.
  • Szerző: Ripost

Hónapok óta nem lehet tudni semmit Sas József állapotáról! A humorista tavaly januárban kapott kétoldali agyvérzést, hosszú ideig kórházban kezelték, azóta pedig otthonában lábadozik, ám, hogy pontosan hogyan halad a kezelése, arról nem nyilatkozik a család.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már a barátai is aggódnak érte, ugyanis az AC News értesülései szerint ők sem tudnak semmit.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Egy évvel ezelőtt beszéltem vele utoljára, akkor nem volt semmi változás, és szerintem jelenleg sincs. Arról már biztos tudnánk. Még meglátogatni sem tudjuk ezekben az időkben a veszélyhelyzet miatt. Inkább békén hagyjuk őt és reménykedünk benne, hogy egyszer talpra áll” – mondta Heller Tamás a portálnak. Egy neve elhallgatását kérő barát pedig arról beszélt, hogy hiába próbálkozott, nem tudta elérni Sast.

„Körülbelül másfél hete hívtam Jóskát, de a felesége vette fel a telefont. Akkor azt mondta, hogy mindjárt adja a vonalhoz, de aztán valahogy az megszakadt. Próbáltam utána többször is telefonálni, de többé nem értem el őket. Nyilván aggódom érte, hiszen sokáig együtt dolgoztunk, barátok maradtunk, de ilyen idősen egy kétoldali agyvérzésből szerintem már nem lehet felgyógyulni. De ne legyen igazam!” – mondta a barát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?