FÜLES

Megtaláltuk a szupertitkos Liptai-lagzi helyszínét

Claudia és Ádám a 120 fős násznéppel együtt mindent megtettek, hogy titokban élhessék át a nagy napot. De a posztok mindent elárultak.
  • Szerző: Buster

Hatalmas volt a titkolózás azzal kapcsolatban, hogy hol tartja a lagzit Liptai Claudia. A %% azonban kiderítette, hogy hol buliztak a sztárok és barátaik...

Nos, Liptaiék választása ilyen szempontból is nagyszerűnek mondható, ők ugyanis a Sarlóspuszta Club Hotelt választották, amely Budapesttől 60 km-re található. A Tatárszentgyörgy melletti birtok hatalmas, ezért már kilométerekre a bálteremtől kiszűrhető, hogy illetéktelenek ne jussanak a közelébe.

A szálloda honlapján még vasárnap is ott virított a figyelmeztetés, miszerint ezen a hétvégén a hely technikai okok miatt zárva tart. Érthető, hogy egy ilyen nagy érdeklődésre számot tartó eseményen nem akarnak külső kíváncsiskodókat. A hely egyébként 171 főt tud elszállásolni, ami Claudiáék 130 fős esküvőjére pont ideális.

Hogy mi várta a lakodalomra odasereglett családtagokat és barátokat, arról részletesen olvashatsz a hétfőn megjelent %% napilapban, amelyben további képeket is láthatsz a pazar helyszínről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?