FÜLES

Megtörte a csendet: kitálalt Curtis barátnője, mindent elmondott

A zenész rendszeresen elmegy Győrbe a válogatott kosárlabdázóhoz.
  • Szerző: Ripost

Nagy port kavart a hét végén Curtis, amikor az Instagram-oldalán egy közös fényképet posztolt Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval. Úgy tűnt, vállalja szerelmét, a képen ugyanis a rapper arcon puszilja a lányt, aki sokat sejtetően átkarolja a nyakát. A Blikk megkereste a lányt, aki eddig nem nyilatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István VI Bors

„Igen, igaz, egy párt alkotunk. Most már lassan fél éve, hogy szeretjük egymást Curtisszel! A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Azért nem beszéltünk erről eddig, mert a magánéletünk úgy vélem, csak ránk tartozik, és azt meg kívánjuk tartani saját magunknak ezek után is” – szögezte le Judit. Azóta is sokat vagyunk együtt, de mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen.„

Sok év után újra pályára állt Curtis az Újpest Futsal Club színeiben, mint igazolt NB III-as játékos. Sokan barátnője érdemének tartják azt, hogy Curtis visszatért a versenysporthoz, és talán az élete is kezd rendeződni.

Valóban sokaktól hallottam már, hogy én vagyok Attila őrangyala, de az az igazság, hogy mi inkább egymás őrangyalai vagyunk. Ez kölcsönös” – mondta Judit, aki a kettejükről szóló a rengeteg negatív kommenthez csak annyit fűzött hozzá: „Nem foglalkozom velük! El sem olvasom őket, mert nem érdekelnek!”

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?