FÜLES

Megtudtuk, így ünnepli majd a karácsonyt Sas József

Hiába javul folyamatosan az állapota, a súlyos agyvérzésen átesett humorista még mindig ágyhoz van kötve. Bár az ünnepek közeledtével egyre vidámabb, Sas József feleségétől megtudtuk, az idei karácsony más lesz, mint az eddigiek...
  • Szerző: RIPOST

Hamarosan itt a karácsony! Mindenki gőzerővel készül, hogy időben beszerezze az ajándékokat, feldíszítse az otthonát, és felállítsa a karácsonyfáját. A Sas családban azonban ez a hagyomány idén megszakad, ugyanis a humorista állapota nem teszi lehetővé a felhőtlen ünneplést. Erről a művész felesége, Zsuzsa asszony beszélt a -nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szellemileg nagyon jó állapotban van Józsi, de fizikailag még sokat kell fejlődnie. Itt van velünk az ápolója, ő segít, amiben csak tud, és a gyógytornászunk is heti több alkalommal jön. Már öt hónapja vagyunk itthon, és ezért összetesszük a két kezünket. Nagyon bizakodóak vagyunk az állapotával kapcsolatban, de hát nem is lehetne ezt másképp...” – kezdte lapunknak Zsuzsa asszony, majd hozzátette: férje minden nap vidáman ébred, énekel és verseket szaval. A humorista nagyon optimista az állapotával kapcsolatban, és mindent elkövet a gyógyulása érdekében. Felesége szerint ez a mérhetetlen jókedv az ünnepnek is köszönhető, annak ellenére is, hogy az idei más lesz, mint az eddigiek.

„Ez a karácsony teljesen más lesz, mint a többi. Meghitten, szűk családi körben fogunk ünnepelni. Nem is tudnánk most nagyobb társaságot fogadni, hiszen Józsi állapota ezt még nem teszi lehetővé, és sajnos én sem bírnám már fizikailag a terhelést, hiszen minden időmet leköti az ápolása” – jegyezte meg Sas felesége, aki ettől függetlenül mindent megtesz, hogy az ünnepek alatt egy kicsit elfelejthessék ezt a szörnyű betegséget. Ám nehéz dolga van, hiszen otthonukat úgy kellett alakítaniuk, hogy a humorista minden eszköze elférjen, ami a gyógyulásához szükséges, így valószínű, hogy idén nem állítanak karácsonyfát.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?