FÜLES

Megvan, mikor tér vissza a képernyőre Várkonyi Andrea

A TV2 szeptemberben startoló csatornáján kapott új szerepet az egykori híradós. Mellette négy új mûsorvezetőt is bemutat a FEM3.
  • Szerző: BDF

Visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea! A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talkshow házigazdájaként lesz látható. Újonnan induló műsorában hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja majd meg a médiában is felkapott beszédtémákat.

A Fem3 Café továbbra is fiatalos hangvétellel várja majd a nézőit az új csatornán.  A rutinosnak számító Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új képernyőst is igazolt a csatorna: Mádai Vivien és Kinter Oszkár tapasztalt műsorvezetőként csatlakoznak a csapathoz. Míg Polyák Lilla és Stohl Luca először mutatkoznak be ebben az új szerepkörben.

Joshi Bharatot sem kell bemutatni a tévénézőknek. Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorában baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel: munkáról, családról, szerelemről és sok más, érdekes témáról. A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?