FÜLES

Megviseli a gyász: Pártos Csilla el szeretne menni Szűcs Lajos temetésére

Közeli ismerőse beszélt a színésznő érzéseiről.
  • Szerző: Ripost

Bár korábban olyan cikkek láttak napvilágot, hogy Pártos Csilla az évek óta tartó pereskedés miatt nem vesz részt egyko­ri apósa, Szűcs Lajos temetésén, a Bors úgy tudja, ez mégsem így van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: mlsz.hu

„Csilla sosem nyilatkozott senkinek arról, hogy nem megy el sze­retett apósa temetésére. A gyászt egyedül szeretné megélni, ezért nem is beszél a benne lezajló érzelmekről” – mondta a Borsnak Pártos Csilla közeli ismerőse, aki ezzel arra utalt, hogy a méltó búcsú fontos az egykori családtagnak, akit Szűcs Lajos saját lányaként szeretett, amíg fia felesége volt. Sőt a Pécsi Ildikóval tartó pereskedés alatt sem mondott az egykori após semmi rosszat volt menyére.

A hosszú vita és pereskedés után úgy tűnik, a gyász felülír mindent, és a családi viszályt félretéve tisztelettel búcsúznak el Szűcs Lajostól. Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-dí­jas színésznőt a napokban kiengedték a kórházból egészségügyi kezelése után, ahonnan első út­ja férje előkészített sírjához vezetett. Szerette volna szemügyre venni a különleges zöld és fehér márványból készülő síremlé­ket, ahova augusztus hatodikán végső nyughelyére helyezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?