FÜLES

Mi történt? Polgárőrök szállták meg Emilio otthonát!

Hatalmas volt a riadalom az Emilio Famíliában, amikor egyik pillanatról a másikra elsötétedett minden a család gyáli otthonában, majd hirtelen polgárőrök jelentek meg a házban...
  • Szerző: Ripost

Felhőtlenül indult az este az Emilio Famíliánál, akik szerettek volna egy csendes estét barátaikkal tölteni otthonukban. Nem sokkal később azonban hatalmas pánik alakult ki, ugyanis elment az áram. 

Tina azonnal gyertyát gyújtott és megpróbálta megtalálni a probléma forrását, amikor a feszült hangulatot a lakásba bevilágító zseblámpák fénye tovább növelte! Pár perc múlva pedig polgárőrök lepték el a családi fészket! 

Úgy éreztem magam, mint egy amerikai filmben, mikor rátörik az ajtót valakire. Nagyon nagy volt, utólag jót nevetünk már rajta, akkor kevésbé volt vicces

 

- mondta Emilio, aki a pánikhangulatban elfelejtette, hogy a riasztórendszerük áramszünet esetén a polgárőrségnek jelez, akik újabb értesítés hiányában a helyszínre érkeznek, hogy megnézzék, minden rendben van-e. Hogy miként ért véget az Emilio Família kalandos estéje, kiderül ma 21:00-tól a Sláger TV-n.

 
 

És ezeket olvastad már?