FÜLES

Micsoda ajánlat: 150 ezerért bárki házhoz rendelheti Damu Rolandot

Újabb érdekes ötlettel rukkolt elő Damu Roland! A Ripost megtudta, hogy a színész összeveszett az önálló estjeinek rendezőjével, Tóth Ádámmal. Ezért találta ki, hogy 65 perces előadását most bárki megrendelheti. Akár egy esküvőn, vagy iskolában is dalra fakadna, de persze nem ingyen.
  • Szerző: Ripost

Damu Roland nem titkolta, hogy mindent egy lapra tett fel „Én és Én” című önálló estjével. Bár januárban még öt alkalommal lehet látni a zűrös életű színészt a színpadon, a belépés már ingyenes, Roland csak adományokat fogad el. Ezzel az üzletpolitikával nem értett egyet a darab rendezője, Tóth Ádám, így a kettejük közötti együttműködés megszűnt, a Budapesti Showszínház nem támogatja tovább Damu önálló estjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Mivel a nemrég még nyájas fizetőpincérként dolgozó színész saját döntése szerint az önkéntes adományokat leszámítva ingyen lép fel, más megélhetési mód után kellett néznie. Ezért találta ki, hogy bárki megrendelheti 65 perces önálló estjét, esküvőre, céges rendezvényre, születésnapra, de még iskolákba is szívesen ellátogat énekelni, gitározni, szavalni. A megkereste Damu fellépésszervezőjét, Erdei Pétert, aki készségesen a rendelkezésünkre állt, és beavatott minket a részletekbe.

Fotó: TV2

„Egy hatvanöt perces műsor 150 000 forintba kerül, plusz áfa„ – kezdte a -nak Erdei, aki azt is elárulta, mit csinál Damu az előadása után.

A részletekért és a teljes nyilatkozatért keresd a szombati lapszámát.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?