FÜLES

Micsoda fordulat: Szulák Andrea lánya hamarosan kistestvért kap

Októberre várja gyerekét Agócs Judit, Szulák Andrea volt férjének exbarátnője. A színésznő egyedül vállalja a kicsit, mert bár a kezdeti szenvedély hatalmas volt, szerelmük mára elmúlt Gáborral.
  • Szerző: Z.B.

Nagy szerelemnek indult Agócs Judit színésznő, és Szulák Andrea volt férjének, Gábornak a kapcsolata. A férfi már hónapokkal azelőtt elköltözött Anditól, amikor megismerte Juditot, és a szerelem fellángolt közöttük. Ami azonban mégsem bizonyult annyira erősnek, ugyanis a színésznő most egyedül vállalja gyermekét, mert közben már szakítottak.

Szulák Andrea volt férje újra apa lesz

Tavaly decemberben még minden rendben volt Gábor és Judit között, ölelkezős, meghitt posztokkal kürtölték szét a világnak, hogy imádják egymást. Sokan azt hitték, ebből eljegyzés lesz, de végül valamiért mégis a különválás mellett döntöttek. Judit azonban közben teherbe esett, és úgy döntött, egyedül is megtartja a kicsit.

"Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam 42 évesen.

Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt. A szüleim és a barátaim velem vannak, vigyáznak rám. Jól vagyok, ahogy a baba is. Az édesapával való kapcsolatomról nincs mit mondanom" - nyilatkozta a színésznő a Storynak.

Szulák Andrea és volt férje, bár nem élnek együtt, mindent megtesznek a kislányuk, Rozina boldogságáért.

"Mindig megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, és van, hogy közös programokat is szervezünk" - mesélte Gábor, aki azt is kihangsúlyozta, hogy akkor láthatja Rozinát, amikor csak akarja.

A Story információi szerint Andi már tud kolléganője nagy döntéséről. A kérdés már csak az, hogy a két nő lehetővé teszi-e majd, hogy a testvérek megismerjék egymást, illetve Gábor ugyanolyan lelkesen érdeklődik-e majd a pici felől, mint Rozina iránt?

És ezeket olvastad már?