FÜLES

Mindenki előtt titkolta: súlyos problémával állt színpadra a Dancing with the Starsban Istenes László

Orvosai szerint műteni kellene, nem emelhet, mégis helytállt a tévés.
  • Szerző: Ripost

Az egészségét kockáztatta Istenes László a Dancing with the Stars versenyéért! A szombati adásban kiesett műsorvezető egyszer már lesérült a TV2 táncos show-jában, túlterhelésből adódó izomgyulladása volt, ám Istenes a Blikknek bevallotta, egyéb problémája is akadt. Méghozzá olyan, amelyet még táncpartnere, Czina Boglárka előtt is eltitkolt: három sérvvel táncolta végig a hat adást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Egyes férfiak a náthát is halálos kórként élik meg, de én nem vagyok nyavalygós típus. Tudom, ez most Boginak is új információ lesz, de sajnos van egy nyaki gerincsérvem, úgy álltam színpadra hétről hétre. Emellett a tánc során jelentkezett kicsit lejjebb egy 'normál' gerincsérv is, sőt, fél éve lágyéksérv is kínoz. Nem volt könnyű dolgom, hiszen az elmúlt három hónapban alaposan megerőltettük a testem – árulta el Istenes László.

A tévés pontosan tudja, ezekkel a nyavalyákkal nemhogy táncolni, talán mozogni sem nagyon szabadna, főleg, hogy az orvosai műtenék.

„A lágyéksérvvel csak úgy mozoghatnék, hogy ha el lenne kötve, táncolni, sportolni nem is igen szabadna. Az operációt viszont már tologatom egy ideje. Persze, más évekig éldegél egy ilyennel, ám ettől még nem egészséges, főleg ha emelni kell. Összesen hat kilogrammot emelhetnék...” – ismerte el a Mokka műsorvezetője, akinek táncpartnere, az egyébként 55 kilós Czina Boglárka elképedt, amikor megtudta, Laci mivel küzdött a próbák és a produkciók során.

Fittyet hányt a fájdalomra! Utólag mondta el, miután a koreográfiában két-három durva emelést megcsináltunk, hogy az orvosai azt mondták, hasonlókat semmilyen körülmények között ne csináljon – mesélte a táncosnő.

Istenes azonban semmi pénzért nem mulasztott volna a műsorból: nem a sikerért, hanem a kaland, az élmény kedvéért kockáztatott.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?