FÜLES

Mindenki óvatosabb, idén Magyarországon vakációznak a sztárok

A koronavírus-járvány miatt a legtöbben óvatosak a nyári vakációval kapcsolatban. Ezzel a hírességek sincsenek másként, a külföldi nyaralást idén belföldi utazásra cserélik.
  • Szerző: Ripost

A szakemberek véleménye szerint a koronavírus miatt idén sokkal biztonságosabb belföldön vakációzni. Egyrészt sok országban még szaporodik az aktív esetek száma, másrészt hazánkban is szebbnél szebb üdülőhelyek várják a nyaralókat. A Balatonról nem is beszélve...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay)

Caramelék felfedezik Magyarországot

Az énekes és családja idén nyáron biztosan nem megy külföldi vakációra! Caramel felesége, Szilvi kijelentette, hogy kizárólag belföldre utaznak, ám a Balaton mellett az ország több pontjára is ellátogatnának.

„Mostanában sokat gondolkozom azon, hogy milyen lesz az idei nyarunk... Mivel tudom majd kiváltani a külföldi utakat, a tengert, ugyanis ezek idén nyáron biztosan kimaradnak!” - fogalmazott Szilvi az Instagram-oldalán, aki azt is elárulta, bár szeptemberre terveztek egy utat a Maldív-szigetekre, még kérdéses annak a sorsa is, hiszen a járvány második hullámát őszre jósolták a szakértők.

Love you endlessly 🤍 @caramelmusic

Schmuck Andorék kisorsolják az úti céljukat

A politikus és felesége idén lemondott a külföldi nyaralásról! A házaspár minden hétvégén egy belföldi településre látogat el, ám úti céljukról a szerencse dönt.

„14 település nevét írtuk le egy cetlire. Péntek esténként egy kalapból húzzuk ki, hova megyünk a hétvégén vonattal” – mondta lapunknak Andor.

Vincze Lilla a Balatonra szavaz

Az énekesnő már a karantént is a magyar tengeren töltötte, és bár a hétvégén visszaköltözött a fővárosba, bevallása szerint még óvatosan kezeli a szabadságot.

„Én komolyan veszem még most is a javasolt óvintézkedéseket. Majd csak lassan, kis léptékben nyitok. Most egy időre búcsúzom a Balatontól, de a szabadidőmet biztosan itt fogom tölteni a nyáron. Számomra ez nyugalom és a béke„ – fejtette ki Lilla.

Dobó Katáék egyelőre Budapesten vakációznak

A színésznő imád utazni, azonban a koronavírus-járvány miatt ő is pihenőre kényszerült. Lányával, Szofival még csak a fővárosban kapcsolódnak ki, de a következő hetekben a Balaton lesz az úti céljuk.

„Szabadság! De sokat jelent ez a szó! Mennyivel többet, mint három hónapja. Még csak Budapesten szabadságolunk, de már vágyunk a Balatonra is, és persze merészebb álmaink is vannak, de azzal egyelőre várunk” – írta az Instagram-oldalán Kata.

Korda Györgyéknél idén nyáron elmarad a spanyol kiruccanás

A népszerű házaspár nagyon komolyan vette a járvány miatt hozott óvintézkedéseket. Kordáék közel három hónapot töltöttek karanténban, most pedig a szállodájuk nyitását és a fellépéseiket szervezik. Az idei spanyolországi nyári vakáció azonban elmarad náluk, ha felszabadul az idejük, inkább hazánkban pihenik ki magukat. Elsősorban azonban arra koncentrálnak, hogy újra beindítsák villájukat.

„A fellépéseink augusztus végétől kezdődnek majd. Már nagyon várjuk, mert elképesztően hiányzik a közönségünk. Persze a szállodánkról sem szabad megfeledkeznünk, szerencsére már vannak foglalások a nyárra. Az idei nyár erről fog most szólni” – fogalmazott Korda a Mokkában.

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?