FÜLES

Mindenkit meglepett Vajna Tímea, titokban hazautazott

Budapesten kezdte a reggelt Vajna Tímea.
  • Szerző: Ripost

Alaposan meglepte követőit Vajna Tímea: Andy Vajna 37 éves özvegye ugyanis jó néhány hét után hétfőn újra a szerelme mellől jelentkezett be az Instagram-oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezek szerint a férfi nem azért jött hetekkel korábban haza az Egyesült Államokból, mert megromlott volna a kapcsolatuk. A jelek szerint továbbra is nagy a szerelem, a fiatal pár a hétvégén a Nobu étterembe vette az irányt, ahol barátokkal találkoztak.

Ekkor vált mindenki számára világossá, hogy Timi teljes titokban hazajött Magyarországra, ami a koronavírus-járvány esetén nem is olyan egyszerű.
Ráadásul Timi korábban semmi jelét nem adta annak, hogy tervben van, hogy hazalátogat, sőt téli nyilatkozatai alapján új életet szeretett volna kezdeni a tengerentúlon, hátat fordítva rosszakaróinak. Rajongói szerint a szerelem, várandós testvére, Palácsik Lilla és szeretett családja hiánya húzta haza a szívét.

Budapestet köszöntötte a cicájával Andy Vajna özvegye
Fotó: Instagram

„Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam” – mesélte novemberben Timi, aki februárban költözött ki Los Angelesbe.

Nem nehéz kiszámolni, hogy február óta alig öt hónap telt el, így nem töltötte le az állampolgársághoz szükséges egy évet a kontinensen. Valamiért megváltoztatta a tervét.

Tímea és Zoli újra együtt. Ezúttal Budapesten
Fotó: Instagram

Többen úgy vélik, hogy Timi akár már hetek óta itthon lehet, ami nem lenne meglepő, hiszen a beutazást követően 14 napos karanténba kell vonulni minden magyar állampolgárnak, ha a koronavírus által súlyosan sújtott Amerikából utazik be Magyarországra.

A Bors próbálta elérni Vajna Timit, aki lapzártáig nem reagált a megkeresésre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?