FÜLES

Megszületett Gryllus Dorka második gyermeke – fotó

A színésznő nemrégen adott életét második kisfiának. Azóta is csak gyönyörködik benne.
  • Szerző: Ripost

Határtalan a színésznő boldogsága, aki nemrég életet adott második gyermekének. A szülés alatt férje, Simon Kornél is végig mellette lehetett, és együtt élhették át életük egyik legboldogabb pillanatát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Olyan különleges érzés ez, a világ forr körülöttünk, de mi itt vagyunk a legnagyobb békében és boldogságban. Mintha egy álomban lennénk. (…) Néhány nappal a szülés előtt az orvos megfordította a hasamban a kicsit, hogy lehetősége legyen természetes úton megszületni, és ez sikerült is, amiért nagyon hálás vagyok” – kezdte Gryllus Dorka a Storynak.

„A fiam egészséges, erős kisfiúként jött a világra. Áronka 3 és fél óra alatt természetes úton tudott megszületni” – tette hozzá.

A férje mindig őrzőn állt mellette, hogy megóvja a negatív külső hatásoktól a terhesség egész ideje alatt. Így volt ez a kórházban is, ahová Kornélt is beengedték, miután letesztelték. A szerencse pedig úgy hozta, hogy a kisfiú a legjobb időpontban érkezett, hogy apukája is jelen legyen a csoda pillanatában.

Megszületett Gryllus Dorka második kisfia, Áron. A szülés alatt a színésznő férje, Simon Kornél is végig ott lehetett,...

Közzétette: Story2020. november 11., szerda

„Áron nagyon rendes kisfiú volt: olyan időpontot választott az érkezésre, amikor az édesapja is velünk tudott lenni. Kornél igazi hősként állt mellettem, pontosan tudta, mikor kell megfogni a kezem, hogy segítsen, és azt is, hogy békén kell hagynia, ha éppen azt kérem. Egy nő számár nem könnyű a szülés sem érzelmileg, sem fizikailag, a férjem azonban egyetlen rezdülésemből vagy mondatomból is tudta, hogy mikor mi a teendő ” – árulta el Gryllus Dorka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?