FÜLES

Molnár Anikó fejfájással fordult orvoshoz: kiderült, hogy agysorvadása van

Tíz éve őrzi titkát Molnár Anikó, aki fejfájással fordult orvoshoz, de kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint amire számított.
  • Szerző: Ripost

„Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka„ mondta Molnár Anikó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fejfájás nem akart múlni, ezért orvoshoz fordult.

Fotó: TV2

„Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül”. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani: egy kisebb fokú sorvadás az agyamban.” – emlékezett vissza orvosa szavaira, aki akkor szembesítette vele: nem tudják, mi lesz a sorsa, mert ismeretlen az orvostudomány számára ez a terület, de javulni biztosan nem fog az állapota. Anikó pszichológushoz fordult, hogy kiderüljön, elméjén okozott-e már bármilyen károsodást az elváltozás, de a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak.

„Szerencsére megállt a növekedésben„ – árulta el a Blikknek Anikó. „Eleinte persze, szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál' istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?