FÜLES

Molnár Anikót a menhely hozta össze az énekessel

Kevesen tudják az egykori valóságshow-hősről, hogy már gyerekkora óta foglalkoztatja a zenélés. 8 évesen kezdődött nála a hegedûvel, most pedig ismét mikrofont ragadott a dögös Molnár Anikó, már harmadik alkalommal.
  • Szerző: M.F.

Az egykori "Nagy Õ" már 8 éves korától hódol a zenének, az általános iskola mellett zeneiskolába is járt, ahol hegedülni tanult, de ezt végül feladta. Molnár Anikó most úgy érzi, hogy végre megtalálta a tökéletes tanárt, Schwartz Dávid személyében. Az énekest már a tévéből ismerte, de személyesen csak egy menhelyi koncerten találkoztak hónapokkal ezelőtt.

Szinte elájultam, világi énekes ez az ember.

– ez volt Anikó első gondolata, mikor meghallotta a tehetségkutatóból ismert Dávidot énekelni.

A fellépés után egyből megkereste Dávidot és azóta heti kétszer jár is hozzá énekelni. Anikó elárulta a %%-nak, hogy ez csak egy hobbi, nem tervez komolyan ez énekléssel, biztosan nem ő lesz a következő énekesként feltűnő celeb. A mindennapjait az állatok megmentése mellett a sminktetoválásoknak szenteli inkább.

40 éves leszek idén, késő lenne elkezdeni a popszakmában nyomulni.

- mondta ironikusan.

A csodálatosan lefogyó Anikó nem a hírnévre hajt, hanem arra, hogy szépen és jól énekeljen. Jól el van ő a háttérben Madonna egy-két lassabb dalával és pár Norah Jones-slágerrel.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?