Létrehozva: 2021.01.25.

Nacsa Olivér: A vakcina az egyetlen lehetséges megoldás!

Nacsa Olivér is bízik abban, hogy a koronavírus-vakcina lesz a megoldás arra a szörnyű helyzetre, ami jelenleg a világban zajlik. A népszerű műsorvezető számára nem volt kérdés, hogy beadatja magának a vakcinát.

Sokakhoz hasonlóan Nacsa Olivér is kiáll az oltás mellett! A népszerű televíziós számára egy pillanatig nem volt kérdés, hogy regisztrál a vakcinára. Szerinte ez az egyetlen járható út ahhoz, hogy visszakaphassuk a régi életünket, és megőrizhessük mások és a saját egészségünket. Éppen ezért Nacsa csatlakozott az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség oltást népszerűsítő és támogató kampányához is, hogy még több emberhez eljusson az üzenete.

Fotó: Facebook

„Boldogan vettem részt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség oltást népszerűsítő és támogató kampányában. Azt hiszem mindannyiunk közös érdeke, hogy felelősségteljesen gondolkodjunk és óvjuk, védjük egymás és szeretteink egészségét” – kezdte a bejegyzésében Nacsa, aki a kampányban arra tért ki, hogy fontos megőriznünk a saját és mások egészségét. Hiszen nem csak életeket, de munkahelyeket is menthetünk az oltással.

Mint felelősen gondolkodó ember, természetesen beoltatom magam. Ezzel tehetem a legtöbbet mások egészségéért, valamint a saját védelmem érdekében. Az oltás és a vakcina az egyetlen lehetséges megoldás, hogy újra teljes és nyugodt életet élhessünk, amely által életeket és munkahelyeket menthetünk!” – fogalmazott a közösségi oldalán Nacsa, aki a maszkhasználat mellett is folyamatosan kampányol.

 

Rózsa Györgynek is megvan a véleménye

A legendás műsorvezető Nacsa Olivér bejegyzése alatt fejezte ki véleményét a vakcinával kapcsolatban. Teljes mértékben egyet ért kollégájával, egyedül csak azt nem érti, miért merül fel bárkinél kérdésként az oltás fontossága. „Ez egyáltalán kérdés lehet?! Ki akar évekig így, bezártan, félve, élmények nélkül élni? Hogy ne mehessünk többé utazgatni, nyaralni, ne ülhessünk be a haverokkal egy kávéházba, kocsmába, hogy ne mehessünk színházba, moziba, meccsre többé?! Hogy ne láthassuk séta közben a szerelmünk arcát a maszk miatt?! Hogy rettegve lépjünk be egy plázába, hogy még betegen se merjünk kórházba menni?! Egyáltalán: hogy többé már sohase élhessünk olyan színesen, élménydúsan, mint azelőtt? Milyen közveszélyes ostobának kell ehhez lenni?” – fogalmazott.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

mandiner.hu

„Munkás vagy ilyesmi nem szívesen lennék!” – videón a 12 éves Geszti Péter, ahogy a saját jövőjébe lát

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Tolvai Reni őszinte vallomást tett: Vajon újra megtenné?

FÜLES

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

FÜLES

"Csípem a feketéket!" – Marics Peti elárulta magát

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad