FÜLES

Nádai Anikó lerántotta a leplet magánéleti titkairól: „Még soha életemben nem volt részem ilyen szerelemben”

A csinos vezető nemrég több olyan témában is megnyílt a nyilvánosság számára, amikről korábban hallgatott.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, a csinos műsorvezetőre Weisz Fanni volt férje, Hajmásy Péter oldalán talált rá a boldogság kilenc hónappal ezelőtt. Olyannyira egymásra találtak, hogy Nádai Anikó elmondása szerint már az esküvőről és a családalapításról is beszéltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anikó a HOT! Magazinnak adott interjút, amiben elárulta, hogy a sok hullámvölgy után végre úgy érzi, révbe ért. Ehhez pedig nagyban hozzájárult a jelenlegi párkapcsolata is. Sőt azt vallja, hogy Péter sorsszerűen toppant be az életébe.

Fotó: Instagram

„Még soha életemben nem volt részem ilyen szerelemben, egyenrangú félként vagyunk jelen benne. Persze van, hogy eltérőek az elképzeléseink, de mindig találunk egy C verziót, amivel kiegyezünk. Jól kezeljük a konfliktusokat is, valamint maximálisan megbízunk egymásban” – árulta el Anikó, aki szerint kapcsolatuk alapja a humor és az együtt nevetés, de mindenben társra talált Péter személyében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

A műsorvezető rengeteg közös programon vesz részt kettesben párjával, de sokszor csatlakozik hozzájuk kisfia is. Nemrég például a festői szépségű görög szigetre, Krétára repültek, ahonnan számtalan romantikus fotót posztoltak.

„Igazi nőnek érzem magam: sokat számít, hogy naponta kapok tőle bókokat, építi az önbizalmam, és sosem lefelé, hanem mindig felfelé húz, ha rossz a hangulatom. Ő a budapesti kosaras fiú, én pedig a vidéki lány, de tökéletesen kiegészítjük egymást. (…) Egy párkapcsolatban mindig az a legfontosabb, hogy a két fél egy irányba tartson. Úgy érzem, mi most így állunk Petivel és ha eljön az idő, akkor lehet, hogy a házasság is szóba kerül majd köztünk. Most rettenetesen sűrű az életünk és még sokat kell fejlődnünk” – tette hozzá Anikó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?