FÜLES

Nagy a baj: Mentő szállította kórházba Sas Józsefet!

Hirtelen jelentkező rosszulléttel küzd Sas József! A Ripost megtudta: a napokban mentőt kellett hívni hozzá, olyannyira felszökött a vérnyomása. A humoristának súlyos tüdő-szív és érrendszeri problémái vannak.
  • Szerző: D.E.

Egy budapesti kórház sürgősségi osztályáról kaptuk a hírt: a napokban a 78 éves humoristát aggasztó állapotban vitte be a mentő. A kórházi dolgozó szerint Sas József vérnyomásával voltak problémák. Úgy tudni, 200 fölötti értéket mért az orvos.

Többször is akadt már hasonló jellegű problémája a színésznek. 2014-ben például szinte teljesen eldugult a bal oldali fő ütőere. A tisztítás sikeres volt, de a színész megrémült, és megígérte, visszavesz a tempóból. Idén januárban arról szóltak a hírek, hogy a Mikroszkóp Színpad művészének félbe kellett szakítania trópusi nyaralását, mert szintén kiugróan magas lett a vérnyomása a hatalmas hőségtől. Sas az ijesztő esetet követően Hajdú Péter műsorában arról nyilatkozott: gyakran szédül, fáradékony, rossz a tüdeje, rakoncátlankodik a szíve, magas a vérnyomása és a cukra is.

A legutóbbi rosszullét során szerencsére hamar érkezett a segítség, így még időben közbe tudtak lépni az orvosok. Egy ápoló szerint Sas már elhagyhatta a kórházat, otthonában lábadozik. Sok pihenésre van szüksége.

Lapunk elérte telefonon Sas Józsefet! Ha kíváncsi vagy arra, hogy érzi magát jelenleg, a %% napilap szerdai lapszámából megtudhatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?