FÜLES

Nagy Feró nagyon kiakadt: valami értelem szikráját mutassátok már fel

Betelt a pohár a Beatrice frontemberénél!
  • Szerző: Doris

Nagy Feró már nem egyszer vált a különféle kamuhírportálok áldozatává, és sajnos most is hasonló dolog miatt fájhat a feje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

A Beatrice frontembere a Facebookon fakadt ki, miután újabban folyamatosan megtalálják őt a közösségi oldalon olyan pletykákkal, amikből egyetlen árva szó sem igaz.

„Nagyon sokszor szólítanak meg olyanok, akik nem is ismernek, akik soha nem voltak még egyetlen koncertemen se. Egymást hülyítik oltári nagy sületlenségekkel. Ami szomorú, hogy a hígagyúak egymásra hivatkoznak, mint hiteles forrásra. Legutóbb is valaki teljes meggyőződésből írta, hogy az MSZP-nek és az MDF-nek egyidőben kampányoltam, összetévesztve egy zenész kollégámmal. Az már csak hab a tortán, hogy az MDF-nek akkor kampányoltam, amikor már nem is volt MDF. Érdekes a MIÉP-et senki nem említi, pedig az tényleg volt”

- dühöngött Feró a közösségi oldalon, majd áttért egy másik témára.

Olyan eset is akadt ugyanis, hogy egy illető azt terjesztette, hogy a 73 éves rocker igencsak ittas állapotban fetrengett valahol egy asztal alatt. Az énekes szerint ebből sem igaz egy szó sem!

„Egy szellős-agyú azt írta: én láttam a talpig tetovált Nagyferót, részegen fetrengett az asztal alatt! Tessék már mutatni rajtam egy tetkót, vagy egy fotót az asztal alól! Csak a miheztartás végett. Nem kéne, hogy egy kicsit jobban tájékozódjatok? Akár rólam is?!?! Valami értelem szikráját mutassatok már fel!”- méltatlankodott teljes joggal.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?