FÜLES

Nem hiszed el, hol csajozik Halle Berry volt férje

Budapesten csajozik Halle Berry volt férje, Olivier Martinez egy filmsorozat forgatására érkezett hozzánk.
  • Szerző: Ripost

A francia Olivier Martinez egy filmsorozat forgatására érkezett hozzánk. Kyle Minogue volt kedvese, és Halle Berry volt férje a Mars című produkcióban szerepel, Ed Grannt játsza. A világsztár több héten keresztül élvezte a magyar vendégszeretetet, különös tekintettel a lányokra, akik megőrülnek érte.

Mindenkinek ő kell, kollégái azt mondják, ha egy lány megjelenik a színen, más láthatatlanná válik. A francia színésznek persze nem kell csukva tartania a szemét, hiszen most vált el Halle Berrytől.

 

Elképesztő hatással van a nőkre, ezt volt szerencsém tapasztalni. Az egyik bulin volt egy gyönyörű lány, akire mindenki ráhajtott. Olivier a kisujját se mozdította, de a szépség este vele ment el, nem láttunk a pipától

– mondta a nak a stáb egyik tagja.

Ron Howard minisorozatának, filmes alapokra épülő National Geographic produkciónak ősszel lesz a világpremierje. Az Egy csodálatos elme kétszeres Oscar-díjas rendezője már szinte csak nálunk fogat, annyira jól érzi magát Budapesten. Az ő vezetése alatt készült Budapesten Tom Hanks főszereplésével az Inferno is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?