FÜLES

Nem hiszed el, ki lett a főnök Kozso hírhedt teaházában!

Furcsa, ráadásul vicces fordulat állt be a botrányokkal tarkított múltú belvárosi teaház életében. Most Kozso helyet Hozso a főnök. Na, de hogyan?
  • Szerző: Buster

Szép csendben újranyitott Kozso botrányos körülmények között bezárt, bezáratott teaháza. Ráadásul gőzerővel folynak a felvételiztetések, sőt néhány korábbi dolgozót is visszahívott az új főnök, aki nem más, mint a Kozmix együttes tagja, Hozso.

Miután a %% belefutott a személyesen Hozso által feladott hirdetésbe, felhívtuk és érdeklődtünk a meglepő fordulatról. A zenész először elismerte, hogy mint tulajdonos van jelen a buliban, majd helyesbített és közölte, ő csak segít régi barátjának Kozsónak, hogy újra beinduljon a teaházas biznisz

Kozso elérhetetlen…

Kerestük a szomorú szamurájt is, hogy megtudjuk, mi történt pontosan a számára rossz véget ért vállalkozásával, de csak menedzserét értük utol, aki először nem értette, honnan tudunk az új tulajról, majd visszahívást ígért, ami ez idáig nem történt meg.  

Fogtuk hát magunkat, és nyomoztunk egy keveset…

Miközben a korábban hatóságok által megszállás alatt tartott hírhedt intézmény felé tartottunk, érdeklődtünk egy keveset, és kiderült, hogy a ház közös képviselője szabadságát tölti, így mit sem tud arról, hogy újra nyitva áll az intézmény. Ráadásul elárulta, hogy a korábbi tulajdonosok, azaz Kozso szülei a mai napig sem egyenlítették ki a milliós közösköltség-tartozást…

Érdekes számlát kaptunk…

A Zöld teknős barlangja egyébként még mindig magával ragadó, ráadásul a személyzettől megtudtuk, hogy a korábbi közmű- problémákat is elhárították. Történt egy kis ráncfelvarrás, de a hangulat szerencsére megmaradt. A pincérek kedvesek, gyorsak és figyelmesek, ráadásul láthattuk Hozsót is, aki egykedvűen ücsörgött egy utcafronti ablaknál.

Ott tartózkodásunk alatt megtudtuk, hogy a kozmixos arc egy befektetővel karöltve megvásárolta az üzletet, ami bizonyosan azt jelenti, hogy már nem a felszámolás alatt álló Zöld teknős Kft. tulajdonolja azt. Ennek ellenére a számlánkon még ez a cég szerepel. Ráadásul a NAV-os bizonylat helyett csak egy olyan nyugtát kaptunk, amin semmilyen cégnév nem szerepel.

Természetesen nem állítjuk, hogy valami megint nincs rendben a teaház körül, de tény, hogy kissé gyanús a tulajdonosváltás, és az üzemeltetés körülménye is…

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?