FÜLES

Nem titok többé, Korda György elárulta, mire készül Balázs Klárival

A Korda házaspár rendhagyó módon fogja eltölteni az idei nyarat. Egyik bevett szokásukkal is felhagynak.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus és a járványhelyzet számos hírességet megviselt, ez pedig a hazai sztárokkal sincs másképp. Balázs Klári és Korda György például közel másfél évig nem álltak színpadra. Ennek fényében pedig egy igazán fontos döntést hoztak meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes házaspár úgy határozott, elegük van a kényszerpihenőből, ezért az egész nyarat a munkának fogják szentelni – tudta meg a Metropol.

Korda György és felesége, Balázs Klári
Fotó: Bors

„Eddig, amikor tehettük Alicantéba repültünk, Spanyolországba. (…) Idén viszont maradunk itthon, Magyarországon. Annyi teendőnk van, hogy most nem tudtunk betervezni semmilyen utazást, de nem is panaszkodunk, mert erre vártunk, hogy legyen mit csinálni” – árulta el Korda György a lapnak, aki ennek ellenére nagyon várja már, hogy hamarosan mégis repülőre ülhessen Klárikával.

„A nyár nem a pihenésről fog szólni. Szerencsére rengeteg felkérést kapunk a mai napig, mi pedig örömmel állunk színpadra. Jó látni, hogy szükség van ránk, és az emberek szeretik, amit csinálunk” – tette hozzá az énekes, aki azonban mindenkit szeretne arra biztatni, hogy ha teheti, pihenjen egy kicsit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?