FÜLES

Nem verte nagydobra: Az interneten buktatták le Majkát

Majka kínosan ügyel arra, hogy csak annyit tudjanak az életéről, amennyit meg akar osztani a nyilvánossággal, de néha semmit nem tehet.
  • Szerző: Angie

Majoros Péter már többször bizonyította, hogy nem felejti el, honnan jött.

Az ózdi hős, ahogy korábban hívták, jól tudja, mit jelent a nélkülözés, és most, hogy szerencsével és tehetséggel elérte, hogy azt az életet élje, amit megálmodott, fontosnak érzi, hogy másokon is segítsen.

A rapper korábban már beszélt arról, hogy gyakran jótékonykodik, de soha nem akarta elárulni, hogy pontosan kiknek is segít. Azért sem, mert szerinte az ember nem azért teszi ezt, hogy megdicsérjék, vagy cikkek szülessenek belőle.

Most sem Majka beszélt, hanem egy Facebook-bejegyzésből derült ki, hogy a rapper sok pénzzel támogat nevelőszülőket.  A bejegyzést eddig több mint kétezren látták, az érintettek nagyon hálásak.

"A hölgy “osztálytársam” volt a nevelőszülő szakon, 10 gyermeket nevelnek a férjével, és ő mesélte, hogy Majka immár az ő esetükben második alkalommal, kiválaszt 10 nevelőszülőt iskolakezdés előtt, akiknek fejenként 100 ezer forintért bevásárol! Le a kalappal Majka ismét"

- olvasható egy hölgy Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?