FÜLES

Lehull a lepel: ők lehetnek a TV2 sikerműsorának új szereplői

Újabb évaddal és megújult sztárcsapatokkal folytatódik a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada.
  • Szerző: ripost

Újabb részleteket tudott meg a a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada második évadáról!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 szombaton, a Dancing with the Stars második élő show-ja alatt jelentette be, hogy folytatódik a jelmezes műsor, és az is kiderült, hogy idén a két csapatkapitány Ábel Anita és Kajdi Csaba lesznek. Vasárnap a harmadik sztárcsapattag személyét illetően is lehullt a lepel: Pápai Joci próbálja majd hatodmagával leleplezni a jelmezes sztárokat.

Fotó: TV2

A két sztárcsapat másik három tagjára egész héten tippelhetnek a nézők, a TV2 csak a hét végén árulja el, kikkel egészül ki a gárda. A azonban idő előtt több lehetséges nevet is megtudott.

A TV2 folyosóin azt pletykálják, hogy a sztárcsapatok negyedik tagja Csonka András lesz. Pici nem csak színészi teljesítménye, de elképesztő humora és tartalmas Instagram-oldala miatt is szívébe zárt a közönség. András ráadásul nagyon jól érti a viccet, és tapasztalata révén a váratlan helyzeteket is jól kezeli.

Felmerült még Kasza Tibi neve is, aki szintén többször szerepelt már a csatorna műsoraiban, így ügyesen leleplezhetné a műsor jelmezbe öltözött versenyzőit. Értesüléseink szerint Horváth Boldi neve is a kalapban van, a Kelemen Kabátban frontembere ugyanis a csatorna nagy felfedezettjének számít: a Sztárban Sztárból először kiesett, ám Pély Barna betegsége miatt visszahívták a show-ba, amelyben hétről-hétre kimagasló szintű produkciókkal kápráztatja el a nézőket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?