FÜLES

Őrjöngő férfi próbált betörni Szilágyi István özvegyéhez – Videó!

Úgy tűnik, soha nem lel igazán nyugalomra Szilágyi István özvegye. Jolika nénihez szerda este egy férfi akart betörni, hogy pénzt szerezzen a védtelen asszonytól.

Közel négy héttel Szilágyi István brutális meggyilkolása után újra kiabálás zavarta fel az egyébként csendes, kertvárosi utcát, ahol a színművész a feleségével és a fiával élt. Ezúttal azonban nem az előzetes letartóztatásban levő Péter, hanem egy másik agresszív férfi próbált az özvegy életére törni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Könnyen lehet, hogy az illető Péter egyik barátja, akinek csípi a szemét, hogy Jolika néni terhelő vallomást tett a fiára. Esetleg talán Péter tartozik valakinek, ezért érkezett a furcsa férfi? Az asszony nem tudja, az viszont biztos, hogy nagyon megijedt.

Gergő, az önkéntes fiatal sokat segít Jolika néninek, az ominózus esetnél is ott volt. Fotó: Ripost

„Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről” – kezdte a -nak Jolika néni. „Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt…” – utalt a férje meggyilkolására Joli néni, akit nagyon megnyugtat, hogy az új biztonsági rendszernek hála, van, aki éjjel-nappal figyel rá.

Fotó: Markovics Gábor

„Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, akkor nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam… De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom” – fogalmazott sóhajtva az asszony.

A megszerezte a felvételt, nézd meg, mi történt:

Jolika nénivel Gergő, egy tizenöt éves önkéntes segítő és egy fiatal lány tartózkodott a házban, amikor megérkezett a részeg őrjöngő. Gergő – bár nem egy törékeny külsejű kamaszfiú – megijedt attól, hogy a férfi ordítva rángatja a kertkaput.

Hogy mi történt ezután, kiderül a napilap pénteki számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?