FÜLES

Örömhírt jelentett be Csepregi Éva, erre készül ősszel

A Neoton Família dívája már régóta készült erre, ám a koronavírus-járvány majdnem keresztülhúzta a számításait.
  • Szerző: Ripost

Bár a koronavírus-járvány miatt több fellépést is le kellett mondania a művészeknek, Csepregi Éváék még szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis az októberi Aréna koncertjüket meg tudják tartani. Az énekesnő lapunknak elárulta, jelenleg minden adott ahhoz, hogy ősszel színpadra állhassanak, és remélik, hogy a járvány nem húzza keresztül majd a számításaikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Megtartjuk október 17-én az Aréna koncertünket! Nagyon optimisták vagyunk ebben az ügyben! Nem is tehetünk mást, hiszen mindenki dolgozik a produkción, összeállítottuk a műsort, nem tétlenkedtünk. Tudjuk, hogy a járvány még nem múlt el, ezért az óvintézkedések betartása mellett készülünk a koncertünkre” – kezdte lapunknak az énekesnő, majd hozzátette: szerinte meg kell tanulnunk a vírussal együtt élni, hiszen egy jó ideig még biztosan a mindennapjaink része lesz.

”Ezzel a vírussal együtt kell élünk. Nem fog eltűnni egyik pillanatról a másikra. Viszont én úgy gondolom, jót tett a Földnek ez a pár hónap szünet. Tettünk valamit a környezetünkért!„ - jelentette ki az énekesnő.

És ezeket olvastad már?