FÜLES

Oszter Sándor állítja: rengeteg pénzzel tartozik neki az öngyilkossággal fenyegetőző munkás

Egyre bonyolódik Oszter Sándor és a tavát kiásó munkás ügye.
  • Szerző: Ripost

Összetörve, ám visszaszerezte Oszter Sándor a markológépét, amely miatt egykori munkása öngyilkossággal fenyegetőzött. A színész szerdán visszavonta a feljelentést H. László ellen, amelyet azért indított, mert nem kapta vissza tőle a munkagépét, és a megegyezésük szerinti lízingdíj sem érkezett meg a számlájára.

Ám továbbra is jogerős bírósági végrehajtás van érvényben. Eszerint a vállalkozó egymillió forinttal tartozik a színművésznek, amit a múlt heti „fára mászós akciója” előtt két nappal a rendőrségi szembesítés jegyzőkönyve szerint beismert ugyan, de a színész állítólagos tartozására hivatkozott.

Mint arról a %% is beszámolt, múlt csütörtökön hétórás könyörgéssel csalták le a férfit a rendőrök és a tűzoltók egy Oszter tava melletti fáról, amin kötéllel a kezében mondogatta: felakasztja magát, mert a színművész 3 millió forinttal tartozik neki. A színész állítja, ennek éppen az ellenkezője az igazság, csupán ellene akarta hergelni az embereket egykori munkása, aki kiásta ugyan a tavát, de meg is fizette érte.

"Itt a két évvel ezelőtti szerződés Laci aláírásával, hogy a munkáért az egyszemélyes cége kilencmillió forintot kapott. Adtam még két gyönyörű paripát is, amelyeknek másfél millió az értékük. Természetben mással is fizettem neki, például karámfával a lovakhoz, negyven köbméter tűzifát, négyszáz liter gázolajat, no, meg egy hónapig napi tízezer forintot kapott még" – részletezi Oszter, aki az állítását igazoló dokumentumokat is mutatott a Blikknek.

A két férfi lízingszerződést kötött a markolóról, amin összevesztek.

"Itt vannak a papírok" – lobogtatta az iratokat az egykori Rózsa Sándor. "A lízingért havi százezer forintot kellett volna fizessen tizennyolc hónapig, azután a tulajdonába kerül a gép, csakhogy egyszer sem fizetett! Pedig tíz hónapig rengeteget keresett, sok helyen dolgozott a markolómmal a környéken. Több felszólítólevelet kapott, hogy adja vissza gépet, mert nem teljesítette a szerződést, de nem tette, így feljelentettem. Sikkasztás gyanúja miatt a gépet is körözés alá vonták, illetve nyomozás indult. A rendőrök kijöttek, amikor a markolómat megtaláltam a diósjenői csatornázásnál összetörve. Több százezres károm keletkezett".

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?