FÜLES

Nagy esemény várható Palik László életében

A hot! magazin alaposan kifaggatta a műsorvezető-sportriportert, aki semmit sem titkolt el magával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Exkluzív interjút készített a hot! magazin Palik Lászlóval.

Két hónap múlva nagy esemény várható Palik életében: betölti a hatvanat! Igaz, ez nem látszik a hírességen, ennek pedig oka van: ahogy az közismert, évekkel ezelőtt belefogott valamibe, amit ő emberkísérletnek hív. A teszt pedig a jelek szerint sikerrel járt!

Sokakat elszomorított a bejelentéssel Palik László

Palik László
Fotó: TV2

„Bő hat éve nem telt el úgy huszonnégy óra, akár a tengerentúlon voltam, akár hideg, akár meleg volt, hogy ne sportoltam volna. Azt mindennap lehet, mindig ki lehet szakítani annyi időt a napból, amikor az ember a sportot „letudja” ” – magyarázta a hot!-nak László, aki a szélsőségekig is elmegy, ha arról van szó, hogy tegyen az egészségéért.

„A Normafánál már 60 Celsius-foknyi különbségben is futottam: mentem plusz negyven és mínusz húsz fokban is. Szóval, nem érzem szükségességét, hogy befejezettnek nyilvánítsam, mert semmilyen negatív hatását nem tapasztaltam, viszont rengeteg pozitívumát érzem. Például nem romlik a vitális teljesítményem, pedig hatvanévesen már nagyon is kellene! Ennek a hat éve tartó kísérletnek köszönhetően semennyit nem csökkent az egységnyi idő alatt elvégzett edzésmunkám, ugyanolyan sebességgel futok, ugyanolyan terhelésnek tudom kitenni magam” – tette hozzá Palik László a lapnak.

s

Ha további érdekes információkat szeretnél megtudni Palik Lászlóról és arról hol tart most a karrierjében és az életében, akkor keresd az újságárusoknál a holnap megjelenő Hot! Magazin legfrissebb számát!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?