FÜLES

Pásztor Erzsi nem hajlandó puszit adni senkinek

Kezdődik a színházi évad, Pásztor Erzsi pedig alig várja, hogy színpadra állhasson. A Kossuth-díjas színésznő a harmadik oltását is szeretné már megkapni.

Pásztor Erzsi tűkön ülve várja, hogy megkapja a koronavírus elleni harmadik oltást. A Kossuth-díjas színésznő nagyon boldog, mert a koronavírus okozta másfél év zaklatottság után visszakapta a régi életét, újra színpadon állhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pásztor Erzsi mindig megőrzi a legendás humorérzékét

Fotó: Markovics Gábor

Kell a védelem

„Türelmetlenül várom a harmadik oltást, mert most kezdődik a színházi évad,és szükségem van a védelemre. Időszerű is lenne, mert januárban kaptam meg a második vakcinát. Szeptember 11-én premierem lesz a Turay Ida Színházban, októbertől a Játékszínben is játszom, és szeretnék túl lenni már az oltáson – mondta el a Metropolnak Pásztor Erzsi, aki szerencsés, mert a környezetében nincsenek oltásellenesek, a barátai, a kollégái és a családtagjai is megkapták a vakcinákat.

A tömeget viszont kerüli, mert félti az egészségét, és egyébként sem szeret tumultusban lenni.

Barátságos, de tartja a távolságot

„Most már nem engedek közel magamhoz senkit. Mindenkit szépen meg szoktam kérni a járvány óta, hogy ne fogjunk kezet, ne puszilkodjunk. Még a családtagjaimmal sem puszilkodunk, pedig barátságos ember vagyok, de most az a természetes számomra, hogy megtartom a kellő távolságot mindenkitől, az ők és az én érdekemben is. Félek az ősztől, a sok új megbetegedéstől, de nagyon remélem, hogy az idei színházi évadba nem szól majd bele a koronavírus. Amíg bírom, és az egészségem engedi, szeretnék a színpadon maradni.”

Nem érti az ellenzőket

Az oltásellenes hangok roppantul zavarják a színésznőt, aki nem is érti, miért hezitálnak egyesek az oltás felvételével kapcsolatban.

„Régen nem volt ilyen, hogy jaj, nem akarom az oltást. Kaptuk és kész, eszünk ágában nem volt megkérdőjelezni az orvosok véleményét! Érthetetlen számomra, hogy vannak, akik képesek veszélyben, oltás nélkül élni a világjárvány alatt.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?