FÜLES

Váratlan fordulat: harc indulhat Pécsi Ildikó hagyatékáért

A színésznő imádott férje halála után módosította a végrendeletét. A változások miatt azonban újabb viszály robbanhat ki a családban.
  • Szerző: Ripost

Két végrendelet maradt a decemberben elhunyt színésznő után. A törvény szerint a későbbit kellene figyelembe venni az öröklésnél, egyelőre azonban nehéz megmondani, mi lesz a hagyatéki ügy vége. Nem kizárt, hogy az új dokumentumot megtámadják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szűcs Lajos halála után sok minden megváltozott Pécsi Ildikó családjában, a hosszú éveken át tartó háborúskodás véget ért. A színésznő távozása előtt módosította a végakaratát, ami újabb viszályt idézhet elő – számolt be róla a Story magazin!

A már említett két dokumentumról annyit lehet tudni, hogy míg a korábbi ügyvédi letétben volt, addig a második csak Pécsi Ildikó halála után került a hatóságok látóterébe. A változtatásra pedig azért volt szükség, mert a színésznő más örököst kívánt megnevezni.

„Valóban két végrendelet van. Azért tudom ezt ilyen biztosan, mert a másodiknál én voltam az egyik tanú. Ez Lajos bácsi halála után született. Ildikó azért változtatott a korábbin, mert ezt még a férje kérte tőle. Így tulajdonképpen az ő egyik utolsó kívánságát teljesítette a módosítással. A tartalmáról azonban nincs jogosultságom nyilatkozni” – árulta el a lapnak L. Péterfi Csaba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?