FÜLES

Válságba került Pintér Tibor kapcsolata

Ultimátumot kapott a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, nem úgy alakulnak a dolgok Pintér Tibor kapcsolatában, ahogyan azt ő tervezte. A 46 éves színész bevallotta, nem sok ideje jut kedvesére, sőt inkább a főnökeként viselkedett az elmúlt időben, mintsem társaként. Ám Jenifer megelégelte a dolgot és ultimátumot adott Tenyának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Soha nem volt még ilyen sűrű évünk, rengeteg fellépéssel országszerte és a határon túl. Ez rengeteg utazással jár, amely lovakkal még stresszesebb és kimerítőbb. Ez bizony mindenre rányomja a bélyegét. Igaz, szerelmem, Jeni a lovas színház része is, de be kell vallanom, az utóbbi időben többet voltam a főnöke, mint a kedvese” – mondta a Blikknek a színész, akivel közölte kedvese: ha nem adnak maguknak pár napot, hogy kettesben legyenek, bizony elfelejtheti a közös jövőt.

„Kijelentette, ha nem találunk néhány napot, de inkább egy hetet arra, hogy kettesben legyünk, mint egy igazi szerelmespár, akkor nem látja számunkra a közös jövőt. Megértem, hiszen ő elsősorban a szerelmem és nem a beosztottam, így a magánéletben szeretne többet kapni belőlem, ezt pedig az utóbbi hónapokban nem tudtam megadni neki” – ismerte el Tibor, aki végül beadta a derekát, és elvitte nyaralni a 22 évvel fiatalabb szerelmét.

 

És ezeket olvastad már?