FÜLES

A Hungária körúton karambolozott Pintér Tibor, fotó a balesetről

Bár szerencsére nem történt nagy baj, nem indult ideálisan a hét a színész számára.
  • Szerző: Doris

A olvasója hétfő délután hajtott a mindig forgalmas Hungária körúton, amikor a Stadionok környékén kiszúrta Pintér Tibor terepjáróját egy kanyarodósávban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A színész kénytelen volt hosszú perceken át vesztegelni, mivel összekoccant az előtte haladó járművel. Olvasónk egy fotót is lőtt a balesetről, ami szerencsére egyáltalán nem volt komoly, nem sérült meg senki, és legfeljebb minimális anyagi kár keletkezhetett.

„Épp a fiamat vittem edzésre, amikor megpillantottam az autója mellett álló Pintér Tibort, nyárias szerelésben. Nagy ütközés nem lehetett, de nekikoccant az előtte haladó autónak. Amikor elhaladtunk mellette, épp a másik sofőrrel diskurált, nem tűnt különösebben idegesnek” – számolt be olvasónk, Csaba.

A Hungária körúton ütközött autójával Pintér Tibor, fotó a balesetről

Fotó: Ripost olvasó

A természetesen megkereste Pintér Tibort, ám a Nemzeti Lovas Színház igazgatója meglehetősen rövidre zárta a beszélgetést.

„Nem szeretnék ebben a témában nyilatkozni. Nem sérült meg senki szerencsére, és az autónak sem lett baja, apró koccanás volt csupán” – fogalmazott tömören Tenya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?