FÜLES

Rendhagyó koncertre készül Presser Gábor

Presser Gábor hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja azt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

S habár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nem csak a hatalmas életmű – Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab – hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.”

A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá.

Mivel Presser Gábor eredetileg a Kongresszusi Központba, 2020. májusára hirdetett, és 2022. március 12-én és 13-án megvalósuló “Dalok régről és nemrégről” című koncertjei már telt házasak, ezért a szervezők megnyitják a Főpróbát is a közönség számára!

A különleges esemény 2022. március 12-én, szombaton 15:30-kor lesz a Budapest Kongresszusi Központban.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?