Létrehozva: 2020.05.20.

Régi babona miatt maradhatott el Hódi Pamela esküvője

Különös bejegyzésre bukkantunk Hódi Pamela Facebook-oldalán. Az édesanya 2014 januárjában eltört egy tükröt, ami a babona szerint hét év szerencsétlenséget hoz a hajadon lányokra. Pamela és Tóth Bence már a lagzit tervezték, amikor szétköltöztek. És ugye emlékszünk még, mi történt közte és Berki között három éve...

Egy hat évvel ezelőtti átok lehet az oka annak, hogy Hódi Pamela esküvője már másodszorra hiúsult meg az utolsó pillanatban. A modell nehéz időszakot él át, kedvese, Tóth Bence a hírek szerint el is költözött a közös albérletükből, ahová alig néhány hete hurcolkodtak át.

A modell először 2017-ben járt pórul, amikor Berki Krisztiánnal hetekkel az esküvő előtt szakítottak véglegesen, most pedig úgy tűnik, hogy a múlt megismételte önmagát. Pameláék néhány hete a koronavírus miatt mondták le a gyakorlatilag teljesen megszervezett nyári esküvőjüket. Ekkor még úgy tűnt, hogy a járvány elmúltával, később pótolhatják az eseményt.

Fotó: Ripost

Néhány napja azonban a Ripost elsőként írta meg, hogy a modell és focista kedvese szakíthattak egymással, hiszen erre több jel is utalt: régóta nem mutatkoztak együtt, az Instagramról is kikövették egymást, ráadásul folyamatosan külön programokat szerveznek. Mindketten a saját családjukkal és barátaikkal vészelik át a nehéz időszakot.

A babonákban hívók számára egy régi Facebook-bejegyzés lehet magyarázat a hirtelen mosolyszünetre: Pamela 2014 január első napján leejtett egy tükröt, ami darabokra tört. A híresség ezt meg is osztotta a közösségi oldalán, viccesen utalva arra, hogy ez nem sok jót jelent.

Fotó: Ripost

A hiedelem szerint ugyanis, ha hajadon lány tör el egy tükröt, akkor hét évig nem megy férjhez. Pamela akkoriban nem igazán aggódott emiatt, az élete ugyanis álomszerű volt: néhány hónapos kislányával, Natasa Zselykével és Berki Krisztiánnal együtt éltek hármasban, az Édes Élet című sikeres valóságshow-nak köszönhetően pedig biztos munkahelye volt és rövid idő alatt országos ismertségre tett szert.

Fotó: Sulyok László

A babonákat komolyan gondolók szerint azonban a törött tükör átka hat év elteltével még mindig tart, ez lehet az oka annak, hogy élete újabb boldog időszakában először a koronavírus-járvány, majd a korlátozások enyhítésével a szakítás állt Pamela esküvőjének útjába.

Pedig az esküvőt mégsem kellett volna lemondani: a szerelmesek 80-100 fős lagzit terveztek júliusra, amit a kormány legutóbbi döntései alapján könnyűszerrel megtarthatnának, még ha sokáig úgy is tűnt, hogy végleg búcsút kell mondaniuk az idei esküvő gondolatának. A szakítás azonban a boldogságuk útjába állt, és csak remélni lehet, hogy idővel a békülés mellett döntenek.

A híresség korábban nyíltan beszélt a magánéletéről, de most hallgat, a vőlegényével való szakítása túlságosan fájó pont lehet a számára. Az őket ismerők abban reménykednek, hogy átmeneti mosolyszünetről van csupán szó, ha pedig így van, akkor 2021-ben, amikor letelik a tükör-átok, Pamela talán megtarthatja a világra szóló lakodalmat, amire olyan régóta vágyott.

Már minden készen állt Bence és Pamela mosolyszünete azért is volt meglepő mindenki számára, mert a szerelmesek tavaly őszi eljegyzésük óta fáradhatatlanul készültek az esküvőre. Pamela három menyasszonyi ruhát is beszerzett, amelyek közül mindet viselte volna a nagy napon, kiválasztották a menüt, a zenét, néhány hete pedig a jegygyűrűiket is. A híresség bevallása szerint Bencével teljes összhangban szervezkedtek. „Nagyon vágytam egész életemben egy esküvőre. Ez egy olyan emberrel, Bencével történik majd meg, akit biztosnak érzek az életemben, és nincs bennem egy szemernyi kétség sem, hogy jól döntök-e” – áradozott tavaly októberben a Mokkában Pamela.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

mandiner.hu

Meghan Markle felkereste Katalin hercegnét, a súlyos betegség megváltoztathatja a családi viszonyokat

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Elismerésre méltó átalakulás: 33 kiló mínusszal ma már boldogan néz tükörbe Adrienn

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin