FÜLES

Rémálommá vált a buli: Fogdosták és bántották a magyar sztáranyukát

Először beszélt részletesen élete egyik legrosszabb estéjéről.
  • Szerző: Doris

Alig tud lábra állni Vasvári Vivien, miután néhány napja szörnyű dolgokat élt át egy budapesti szórakozóhelyen. A kétgyermekes anyuka a barátaival bulizott, amikor egy külföldi férfi rájuk nyomult. Fogdosni kezdte Vivit, akinél betelt a pohár.

"Ez a külföldi pasas folyamatosan jött ránk. Hiába nem törődtünk vele, rá sem néztünk, állandóan körülöttünk ólálkodott. Először csak szóltam neki, hogy ezt fejezze be, mert ha nem, akkor annak következményei lesznek. Persze ez őt egy pillanatig sem zavarta. Fecsó nem volt mellettem, a barátaival beszélgetett, így a fickó továbbra is jött, és fogdosott. Megfogta a fenekemet, a combomat, a derekamat, ezt pedig nem hagyhattam. Nagyon ideges lettem, pedig sokkal nyugodtabb vagyok már, mint pár éve. Akkor hirtelenharagú voltam és verekedős, most anyukaként már próbálom magam visszafogni. Amikor viszont elegem lett a tapizásból, akkor jól meglöktem, és üvöltöttem neki, hogy szétverem a fejét"

- ecsetelte a Blikknek a történteket a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője.

Ám itt még nem ért véget ez incidens!

"Egyszer csak azt vettem észre, hogy távolabb ült, de ocsmányságokat mutogatott nekünk. Na, akkor tényleg elszakadt a cérna. Odamentem, és előbb úgy csináltam, mintha ököllel meg akarnám ütni, utána meg belerúgtam. Ezután ő úgy ellökött, hogy repültem a levegőben. Az egész pár másodperc alatt megtörtént" - mondta Vivi, akinek csúnyán megsérült a lába, az is lehet, hogy elszakadt a bokaszalagja.

Ennek ellenére nem bánja, hogy kiállt magáért, sőt, minden nőt arra buzdít, hogy védje meg magát.

És ezeket olvastad már?