FÜLES

Rettegés és kórház: Szörnyű, mi történt az Operett álompárjával

Mentők és tûzoltók érkeztek meg szirénázva a frissen felújított ház elé.
  • Szerző: Doris

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté garantáltan nem fogja elfelejteni az idei péntek 13-át, az összebújósnak induló este ugyanis ijesztő fordulatot vett, kis híján tragédia lett a vége.

A Bors információi szerint Lilla arra lett figyelmes, hogy valami csipog a lakásban, ám a zaj forrására nem sikerült rájönniük. Csak később vették észre, hogy a szén-monoxid-jelző szólalt meg!

"A szakközépiskolában voltunk tűzoltó versenyeken, innen tudtam, hogy mi is a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket, hogy mi a teendő ilyen esetben"

- magyarázta a Borsnak a sármos színész.

A mentőkre szükség is volt, Lilla ugyanis a szén-monoxid-mérgezés enyhe tüneteit produkálta. Belegondolni is szörnyű, mi történhetett volna, ha késik a segítség.

"Kissé szédültem és enyhén hányingerem is volt. Nem tudtam eldönteni, hogy az izgalom vagy a szén-monoxid lehetett az oka, minden­esetre a kiérkező mentősök és Máté is jobbnak látták ha oxigénmaszkot kötnek az arcomra és beszállítanak a legközelebbi kórházba kivizsgálásra. A vérvétel eredményei szerencsére nem mutattak eltérést, így pár óra múlva kiengedtek és hazamehettem, de ekkor már jócskán éjfél után jártunk"

- mesélte Lilla.

Szerencse, hogy a színésznő két fia apjuknál, Homonnay Zsoltnál töltötték azt az estét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?