FÜLES

Rubint Réka: „Édesapám őzekkel üzen, ma is érzem a jelenlétét”

Már két éve, hogy elvesztette imádott édesapját a sztármami, de a mai napig sokszor érzi a közelségét.
  • Szerző: Ripost

Két éve, hogy Rubint Réka édesapja örök álomra hajtotta a fejét, ám lánya úgy érzi, hogy Imre bácsi még a ma is vele van. Különös jelenségek sora a bizonyíték erre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fitness-lady már hosszú ideje nyitott a spirituális világra, figyeli az intuíciókat és az égi jeleket. Édesapja távozása után azonban még őt is meglepték a furcsa, megmagyarázhatatlan történések.

„Sokszor érzem, hogy Édesapám mellettem van, rengeteg olyan jelet kapok, ami megerősít ebben. Ilyenkor ugyanolyan mély és stabil biztonságérzet jár át, mint amikor még fizikailag is itt volt. Lehet azt mondani, hogy ez csak belemagyarázás, és a saját magabiztosságom keverem össze az ő jelenlétének érzékelésével, de én nem így gondolom” – kezdte a Storynak Réka, aki rendszeresen jár ki apukája sírjához, ugyanis megnyugtató számára megszépíteni. Miközben a nyughelyről gondoskodik, úgy érzi mintha édesapjával lenne.

Fotó: Markovics Gábor

„Azt gondolom, hogy idővel majd minden fájdalom enyhülni fog, de azt az űrt, amit maga után hagyott, semmi nem tudja pótolni. Ragyogóan sütött a nap, pedig ez február közepén nem jellemző. Ahogy sétáltunk azon az adott erdőszakaszon, találtunk egy levetett szarvasagancsot. Akkor már 18 éve laktunk ott, mégsem láttunk még ilyet az erdőben. Épp ezért ezt jelnek vettem. Tudtam, hogy hobbivadász édesapám így szeretné felhívni a figyelmem a jelenlétére, ezért üzent nekem” – árulta el Rubint Réka, aki attól a naptól kezdve, hosszú ideig minden egyes áldott nap összetalálkozott egy szarvassal vagy egy őzzel az erdő szélén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?