FÜLES

Újabb részleteket árult el Rúzsa Magdi a terhességéről, ez a megérzése

Az énekesnőnek egy nagyon határozott megérzése van terhessége kapcsán. Kendőzetlenül mesélt szülési terveiről.
  • Szerző: Ripost

Rendkívüli időszak vár a közkedvelt énekesnőre, aki három babát hord a szíve alatt. Rúzsa Magdi és szerelme élete így nemsokára gyökerestől meg fog változni.

A várandóssága veszélyeztetett, így nagyon vigyáznia kell magára, de számára már a szülés sem lesz egyszerű. Viszont már most tudja, hogy császármetszéssel fogja világra hozni ikreit – írja a Hot! Magazin.

Rúzsa Magdi

„Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosak a vizsgálatok, és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében, de nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így” – mondta Rúzsa Magdolna.

Mint a legtöbb édesanya, Magdi is beszélget a picikkel, mondogatja nekik, hogy jó babák lesznek, fognak aludni. Bár még nem tudja, hogy milyen neműek lesznek születendő gyermekei, úgy érzi, az egyik biztosan fiú lesz.

„A 13. hétben vagyok, csak mivel ők hárman vannak, lényegesen gyorsabban növekszik a pocak, úgyhogy egyre látványosabb a fejlődés” – tette hozzá Rúzsa Magdi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?