FÜLES

„Az elején sok mindentől féltem” – az anyaságról vallott Sáfrány Emese

Sáfrány Emese élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen pár hete megszületett a kisfia, Nolen. Az anyuka most a mindennapjairól mesélt lapunknak.
  • Szerző: Ripost

Sáfrány Emese kisfia, Nolen júniusban látta meg a napvilágot. A sztáranyuka bevallotta, hogy élete legboldogabb pillanata volt gyermeke születése, ám egy kicsit félt attól, hogy majd mindent jól csinál-e a gyereknevelés terén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emese aggodalma azonban hiábavaló volt, hiszen pillanatok alatt rutinszerűvé vált számára az anyaság.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese könnyen belerázódott az anyaságba
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Rengeteg nehézsége és szépsége van a babázásnak, azt nem tagadom, hogy életem egyik legkimerítőbb időszaka ez, de a legszebb is természetesen. Viszont az még számomra is meglepő volt, milyen gyorsan vált ösztönössé az anyaság. Az elején sok mindentől féltem, de egy-két hét alatt minden rutinszerűvé vált. De nem csak nekem, hanem Ádámnak is. Segít mindenben, kiveszi a részét a feladatokból ő is” – kezdte a csinos anyuka, aki azt is elárulta: a babázás mellett bizony gőzerővel dolgozik is. Egyelőre csak a háttérből igyekszik segíteni a vállalkozásait, ám így is akad elég feladata.

„Próbálom beosztani az időmet, hogy segíthessek a vállalkozásaimnál is. Természetesen a légtorna még várat magára, az órákat a többi oktató vette át, de a háttérben a szervezés és irányítás továbbra is az én feladatom. Emellett van egy webshopom is, ahol szintén szükség van rám” – tette hozzá Emese.

Újra edz

Emese igazán büszke lehet magára, ugyanis szinte visszanyerte a szülés előtti tökéletes alakját. Mivel az anyuka életében fontos szerepet tölt be a sportolás, ezért fokozatosan az edzéshez is szeretne visszatérni. Ehhez pedig a legjobb módot választotta: egy gyógytornász segítségével felmérték a teste állapotát, hogy biztonságosan vághasson bele az edzésekbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?