FÜLES

„A teljes jobb oldalam lebénult” – először adott interjút sztrókja után Schobert Norbi

Schobert Norbit már csak egyetlen vizsgálat választja el attól, hogy kiengedjék a kórházból. Ha minden jól megy, ma már hazaengedhetik.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Schobert Norbi múlt csütörtökön összeesett a házuk előtt, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A fitneszedzőre a szomszédja talált rá, aki azonnal értesítette Rékát, a gyors orvosi intézkedésnek köszönhetően pedig sikerült az állapotát stabilizálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később az is kiderült, hogy Norbi sztrókot kapott, az élete pedig nagyrészt a szerencsén múlott, hiszen ha nem találnak rá időben, akkor nagyobb baj is történhetett volna. A fitneszedzőt egyébként kétszer is megműtötték, és bár többször is hírt adott az állapotáról, most élő adásban is megszólalt.

Fotó: Markovics Gábor

„Még egy utolsó vizsgálat vár rám, és ha Isten is úgy akarja, akkor ma hazamehetek. A kórházban azóta átnézték az összes leletemet, a vérképem jó. A főorvos szerint azért történhetett mindez, mivel nekem van egy szívbillentyű-rendellenességem, amivel 10 éve megműtöttek, és ha túl sok a stressz, akkor előfordulhat, hogy szívben egy picike kis vérrög keletkezik. Ezt pedig fellöki a szív” – mesélte Norbi Balázsék reggeli műsorában, aki visszaemlékezett a szörnyű pillanatokra is. Elmondása szerint közel 28 percig feküdt a házuk kapuja előtt, mielőtt rátalált volna a szomszédja, pedig ő ezt csak pár percnek érzékelte.

„Elmentem aznap futni, mint bármikor máskor a kutyámmal. Hazaértem, és ahogy megálltam a kapu előtt, mintha elfelejtettem volna a kódot. Fura érzés volt. Aztán utána lekerültem a földre és onnan már csak arra emlékszem, hogy a kutyám mellettem volt. Nem nagyon tudtam felállni, a teljes jobb oldalam lebénult. A szomszédom jött oda hozzám, aki miután látta, hogy nem nagyon tudok válaszokat adni, becsengetett és ezután szaladt ki Réka” – mesélte a fitneszedző, aki a jövőben komoly életmódváltással szeretné megelőzni a bajt, ugyanis a stressz nagyban közrejátszott a történtekben.

„Úgy fogok élni, hogy azt fogom csinálni, amihez értek. Nem fogok belemerülni a gazdasági, jogi problémákba, nem fogok annyira keményen edzeni, nem fogom széthajtani magam” – tette hozzá Norbi, aki most már teljesen jól van, és várja, hogy hazaengedjék a családjához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?