FÜLES

Schobert Norbi megrendítő részleteket mesélt: „ A fiam hősiesen küzdött a mama életéért”

Tragédiába torkollott a boldog családi nap. Részletesen beszámoltak arról, hogy mi történt azokban a borzalmas pillanatokban.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a napokban elvesztette szeretett édesanyját Rubint Réka. A nagymama éppen a Schobert családnál vendégeskedett, együtt főztek és beszélgettek, amikor bekövetkezett a tragédia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éppen kikísérték a mamát, amikor váratlanul összeesett a garázsuk előtt. A fitneszguru könnyeivel küzdve nyilatkozott a Borsnak, aki nagyobbik fiával kezdték meg az újraélesztését.

Réka képekkel emlékezik

„A mentősök a telefonba mondták, mit hogyan csináljunk, s a fiam hősiesen küzdött a mama életéért. Nem gondoltam, hogy a gyerekeim ennyire felnőttek, és hogy egy ilyen drámai helyzetben így helyt tudnak állni. De senkinek nem kívánom, hogy végignézze, ahogy a felesége és a gyerekei sírva üvöltik: „Mama, kérlek, ne menj el!”” – árulta el Schobert Norbi.

A szakszerű segítség tíz perc alatt kiérkezett a család szent­endrei házához, ahol – látva, mekkora a baj – a mentősök azonnal mentőhelikoptert hívtak, amellyel már orvos is érkezett a helyszínre, de végül egy óra alatt sem sikerült újraindítani a nagymama szívét.

Az ifjabb Norbi Zsuzsa mamával. Az unoka Norbival próbálta újraéleszteni a nagymamát
Fotó: Bors

„Felfoghatatlan ez az egész, egy pillanat alatt elszállt az élet az anyósomból. Még nem tudjuk, mi történt, de nagy valószínűséggel infarktust kapott. Nagyon féltem Rékát, mert teljesen összeomlott. Reggel elvittem futni az erdőbe a kutyusunkkal, hátha az segít, de még vigasztalhatatlan. Csak sír, ahogy Norbika is, Lara és mindenki” – mondta szomorúan az üzletember, akit békés gyászidőszakot kért a nyilvánosságtól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?