FÜLES

Soltész Rezső: Olyasmit éreztem, mintha minden kezdene összeomlani körülöttem

Tíz hónapos kihagyás után tért vissza a színpadra a legendás táncdalénekes, Soltész Rezső.
  • Szerző: Ripost

A januárban arról számolt be, hogy a tavaly év végi rosszulléte után Soltész Rezső már sokkal jobban van és új lemezt készít. A népszerű énekes most elárulta, hogy érzi magát azóta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Korponai Tamás / Ripost

„Jól vagyok, köszönöm. Lekopogom, rendbe jöttem„ – mondta a Blikknek Soltész, aki azt is elárulta, hogy mi volt az oka szívproblémájának. „A múlt év vége felé már heti tíz előadásom volt, ez sok utazással járt, és közben a magazinokat is szerkesztettem. Azt hittem, bírom, de a szervezetem máshogy gondolta. Egy hirtelen rosszullét után szóltam a lányaimnak, mondják le minden fellépésemet, mert kardiológiára kell mennem” – árulta el az énekes.

Mint mondja, a rosszullét otthon érte, de ez egy folyamat része volt.

„Két nappal korábban galériát nyitottam meg, és alig tudtam beparkolni az autóval. Tekertem a kormányt, de csak nem akart összejönni, és a megnyitón is dekoncentrált voltam. Másnap este a fővárosban volt fellépésem, és nem úgy mentek a dolgok, ahogy megszoktam. A közönséggel se tudtam rendesen kommunikálni. Olyasmit éreztem, mintha minden kezdene összeomlani körülöttem. Másnap már nehezen lélegeztem, és hirtelen nagyon rosszul éreztem magam. Nagyon megijedtem! Önkéntelenül vettem számba, hogy nekem családom van, és még dolgom is lenne. Azt gondoltam, olyan nincs, hogy bármi fontosabb legyen, mint az egészségem. Ezzel a lányaimnak, az unokáimnak és a rajongóimnak is tartozom.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?