FÜLES

Stohl András is megkapta az oltást, elárulta, hova fog menni először

A színész-műsorvezető nagyon boldog, hogy megkaphatta az első oltását. Nem tapasztalt magán rossz mellékhatást.
  • Szerző: Ripost

Boldogan mesélte Stohl András a Borsnak, hogy a napokban megkapta az első koronavírus elleni oltását. A műsorvezető többek között arról is beszámolt, hogy milyen vakcinát kapott, hogyan élte meg és hova szeretne elsőként kimozdulni.

Mint kifejtette a Pfizer vakcinát kapta és egy kis enyhe tünetet leszámítva nem tapasztalt semmilyen mellékhatást.

A színész nagyon boldog, hogy megkapta a vakcinát
Fotó: Bors

„Reggel nyolckor beoltottak, a Pfizer vakcinát kaptam. Teljesen jól voltam, semmilyen gondot nem okozott, csak másnap, pénteken tapasztaltam egy kis gyengeséget, de izomfájdalom nem volt, nem lázasodtam be, sőt még az oltás helyét sem éreztem. Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam, és hamarosan kialakul a szervezetemben a koronavírus elleni védettség” – mondta Stohl András, aki elárulta, mi lesz az első dolga, amikor a kezében tartja a várva várt oltási igazolványát.

„Más külföldi utat tervez, koncertre vagy moziba menne, számomra az okozná a legnagyobb örömet, ha végre beülhetnék a színházba, és megnézhetném a barátom előadását, amire a járvány miatt eddig nem kerülhetett sor” – mondta a Mintaapák sztárja, akinek hétfőn folytatódik a sorozata a Tv2 csatornáján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?