FÜLES

Stukkert fogott a sztárra a felesége, mert gruppenszexelt a bátyjával

Hajmeresztő családi balhé Amerikában. Az asszony bérelt lakásban kapta rajta több nővel az NFL-csillagot és a testvérét.
  • Szerző: RIPOST

Töltött és kibiztosított pisztolyt tartott Earl Thomas fejéhez a felesége. Ninát egy időre őrizetbe is vették, és a bírósági tárgyalásig távolságtartási végzést adtak ki ellene, így egyelőre meg sem közelítheti a férjét és a családi dráma többi résztvevőjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A TMZ jelentése szerint a háromgyerekes házaspár még április közepén összeveszett az Baltimore Ravensben játszó amerikaifocista piálása miatt, mire Thomas dühösen elviharzott otthonról a bátyja, Seth társaságában. Nina azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, másnap az NFL-sztár Snapchat-fiókja segítségével kiderítette, hová mentek. Segítségül hívta két barátnőjét, fogta a férje pisztolyát, és megkeresték azt a lakást, amit az Airbnb-n béreltek. Rájuk törtek, és a fivéreket pucéran az ágyban találták több nővel.

Nina egyik barátnője késsel hadonászott, a megcsalt nő pedig csőre töltve, kibiztosítva, ujját a ravaszon tartva közelről a férje fejére célzott a lőfegyverrel. Sőt, miután az félmeztelenül kimenekült a lakásból, egy autó körül is kergette, mígnem Thomasnak sikerült elvennie tőle a stukkert. Minderről az egyik jelenlévő hölgy – akire szintén ráfogták a pisztolyt – videofelvételt is készített a mobiltelefonjával.

A csendháborítás miatt kiérkező rendőröknek ugyanakkor a feleség tagadta, hogy a fegyver töltve volt. Elmondása szerint csak rá akart ijeszteni férjére.

„Az ügynökömtől értesültem róla, hogy a TMZ írt minderről. Nagyon elkeserít, hogy nyilvánosságra került ez a történet”

- reagált most Thomas az Instagramon.

„Ahelyett, hogy rólunk beszélnek, inkább imádkozzanak értünk! Előfordul néha az ilyesmi. Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni az életünkből, de a dolgok néha másképpen alakulnak, mint gondolnánk. Kapcsolatban állunk és én láthatom a gyerekeimet”

- közölte Earl Thomas, aki 2016-ban extravagáns esküvőn, királyi palástban, koronával a fején vette feleségül gimnáziumi szerelmét, három gyermeke édesanyját.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?