FÜLES

Aggódnak a rajongók: Szabó Ádám folyton beteg, de vajon miért?

Szabó Ádám szerdán jelentette be, hogy koronavírusos. Nem ez az egyetlen betegség azonban, ami mostanában ledönti őt a lábáról.
  • Szerző: Ripost

Szabó Ádám jelenleg otthon pihenget, miután elkapta a koronavírust. Bár az állapota szerencsére nem súlyos (a hátát fájlalja), a rajongók nagyon aggódnak miatta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aggódnak a rajongók: Szabó Ádám folyton beteg, de vajon miért?

Fotó: Insta

Bizony, való igaz, a Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese mostanában feltűnően sokat betegeskedik, testileg és lelkileg is nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Január végén, szinte egyik napról a másikra, súlyos vesegyulladást kapott.

Borzasztó alhasi görcsei voltak, Ádám már-már azt hitte, túl sem éli a fájdalmat. Egy nappal később az orvos megállapította, hogy begyulladt a veséje és antibiotikum-kúrát írt fel. Ez annyira legyengítette, hogy folyamatosan feküdt, máshogy nem is volt ereje.

Nem kell sokat visszamennünk az időben az énekes korábbi betegségéhez. A Sztárban Sztár alatt ugyanis az énekesnek elment a hangja, igaz, azért mert egy nagyon kemény feladatot vállalt be, Chester Benningtont kellett utánoznia, ami egy roppant torokgyilkos feladat.

„Számomra az is csoda, hogy most tudok veled beszélgetni, mert az első próba után elment a hangom. Pihentetni is kellett. Akkor nagyon megijedtem, hogy ez nem fog sikerülni, de ahhoz képest szerintem nagyon jól sikerült” – mondta akkor Szabó Ádám a -nak.

Az énekes gyakori gyengélkedése a rajongóknak is feltűnt, aggodalommal teli kommentekkel árasztották el a közösségi oldalakat.

„Nagyon vigyázz magadra, sokat vagy beteg, az immunrendszered nem jó.”

„Ádám gyógyulj meg, nemrég a veséddel volt baj, nem lesz egy így jó.”

„Miért vagy ilyen sokat beteg?”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat kapott az énekes, aki igyekszik minél hamarabb helyrejönni!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?