FÜLES

Ennyi volt! Ismét szingli az Exatlon bombázója

Az Exatlon Hungary dögös bombázója, Szabó Franciska Palik Lászlónak árulta el, hogy ismét szingli. Franci a részleteket is elmesélte.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Szabó Franciska az Exatlon Hungary után Amerikába költözött, hogy valóra váltsa az álmát, és pankrátor legyen!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Franci gőzerővel halad a célja felé, ugyanis már egy Las Vegas-i egyesület szerződtette is, ám ez azzal járt, hogy szerelmével szakítania kellett. A részleteket a Palikék világa című műsorban mesélte el.

Nem úszhatja meg a műtétet Szabó Franciska

Fotó: TV2

„Először Phoenix-be mentem, mert ott volt egy ismerősöm. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, mert a bokámat helyre kellett hozni: nagyon sokat edzettem, ugyanis Amerikába 84 kilósan mentem ki. Ennek főleg mentális probléma lehetett a hátterében. Nem fogom titkolni, de nagyon nagy zavarok voltak a fejemben: mintha tudathasadások lettek volna. Olyan volt, mintha két személyiségem lett volna, és azok egymással harcoltak, és én ott voltam harmadikként, megfigyelőként, hogy mi a franc történik itt. Volt, amikor depresszióba estem... Nagyon kemény meló volt ebből kijönni” – kezdte Franci, akinek a legtöbbet a helyi konditerem edzője segítette. Barátként kezdték a kapcsolatukat, de gyorsan szerelem szövődött belőle.

„Nagyon sokat segített a helyi konditerem edzője, akivel később kapcsolatba is kerültem: átköltöztem hozzá. Jó volt a viszonyunk, megértett engem, idősebb volt nálam 20 évvel. Viszont tudtuk, hogy ha nekem jön a lehetőség, valószínűleg el fognak válni az útjaink. Én közöltem is vele, hogy nekem, amíg ilyen fiatal vagyok, nem a kapcsolat a prioritás. Ő pedig megértette ezt, és támogatott végig. Sajnos a kapcsolatunk véget ért, mert felköltöztem Las Vegasba, de a baráti viszony megmaradt köztünk. Nagyon sokat köszönhetek neki szögezte le Franciska.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?