FÜLES

Szabó Zsófinak köze van Shane Tusup szakításához?

Csak néhány órája jelentette be Shane Tusup, hogy szakított a barátnőjével, máris összeesküvés-elméleteket gyártanak a követői.
  • Szerző: ripost

Amint a is beszámolt róla, Shane Tusup pár órája az Instagram-oldalán jelentette be, hogy véget ért a párkapcsolata. „Elértünk egy válaszúthoz, de minkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat” – írta többek között az úszóedző, aki valószínűleg még mindig a történtek hatása alatt van, és bár békében vált el egykori barátnőjétől, minden bizonnyal meggyászolja a kapcsolatot.

Tusup pár órája jelentette be, hogy szakított (Fotó: Ripost)

Ez pedig nem órákban vagy napokban mérhető. A követők azonban mit sem törődnek ezzel vagy Tusup érzéseivel, rögtön összeesküvés-elméleteket gyártanak. A vett észre egy igencsak vádaskodó hozzászólást, ami időközben törölve is lett.

„Sajnálom, de ugye nem Szabó Zsófi miatt szakítottál?” – érdeklődött az egyik követő.

Fotó: Instagram

De, hogyan jön a képbe a válófélben lévő műsorvezető? Nos, az egész sajtónak feltűnt még augusztus elején, hogy Hosszú Katinka exférje nyilvánosan flörtölt Zsófival. Akkor a csinos tévés sportteljesítménye miatt udvarolt neki a sztáredző.

Hoppá, Shane Tusup az interneten kacérkodott Szabó Zsófival

Hoppá, Shane Tusup az interneten kacérkodott Szabó Zsófival (Fotó: Instagram)

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?