FÜLES

Megszólalt a bennfentes: hónapok óta titkolózik Szabó Zsófi és Shane Tusup

Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot az újdonsült párosról. Minden jel arra utal, hogy már egy jó ideje találkozgatnak egymással.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a páros hosszú hetek óta évődik az interneten, Shane Tusup félreérthetetlen üzenetekkel bombázza a valófélben lévő Szabó Zsófit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mivel sok időt töltenek együtt, egyre nehezebb elbújniuk a kíváncsi tekintetek elől. Ennek köszönhetően nemrég azt is sikerült lencsevégre kapni, ahogy az edző kedd reggel elhagyja a csinos tévés házát.

A kezdeti vonzalomból alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt
Fotó: Bors

A Bors megtudta, hogy a fiatalok hónapokkal ezelőtt ismerkedtek meg személyesen, a hírek szerint a sportos élet volt az első közös pont az életükben. A barátságból nagyon gyorsan sokkal több lett, ugyanis hamar kiderült, hogy rengeteg dolog közös még bennük.

„Shane a csinos, sportos, okos és tudatos nőket veszi észre, nem csoda, hogy megakadt a szeme Szabó Zsófin” – mondta a Borsnak egy bennfentes, aki így folytatta: „A közös pont a sportos élet volt, de abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek jó humorérzéke van. A kezdeti hülyéskedésekből alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt.”

Amikor Zsófi és Shane megismerték egymást, még egyikük szíve sem volt szabad. Ám a Bors úgy tudja, hogy Shane augusztus végi szakítása Courtey-val már annak köszönhető, hogy úgy érezte, elrabolta a szívét a szőke színésznő.

Shane Tusup tehette újra boldoggá a tévést
Fotó: Bors

„A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egy éjszakás kaland” – mondja egy, a párhoz közelálló barát.

„Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. És hogy miért nem állnak ki végre a nyilvánosság elé? Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ismét megtalálja a helyét a világban, hogy begyógyuljon a szíve, és újra ki tudja tárni azt valaki előtt, akit érdemesnek tart rá. A válása hivatalos lezárása előtt ráadásul a saját értékrendje szerint szó sem lehetett arról, hogy más férfival mutatkozzon nyilvánosan” – magyarázta az informátor.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
És ezeket olvastad már?