FÜLES

Szakítás a korona idején: hazaköltözött a családjához Zsidró Tamás

Régi családi házában vészeli át a szakítást és a karantént Zsidró Tamás! A mesterfodrász az elmúlt hetekben visszaköltözött a volt feleségével közös otthonába, így most egy ideje újra a fiaival él, és ebből nem is csinál titkot.
  • Szerző: ripost

A jelek szerint visszaköltözött a családjához Zsidró Tamás. A mesterfodrász négy évvel ezelőtt, tizenhat év házasság és három gyermek után döntött úgy, hogy különválnak az útjaik a feleségével. Ágnessel barátokként váltak el, három közös gyermekük, Dániel, Dominik és Martin kedvéért az elmúlt években több ünnepet is együtt töltöttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A válás után azonban Zsidró volt az, aki elhagyta a közös kertes házukat, és hogy ne borítsa fel a fiai életét, elköltözött otthonról. Az elmúlt években jót is tett a távolság, hiszen a mesterfodrász intenzív magánéletet tudhat maga mögött: három évig járt együtt Dobó Katával, egészen tavaly ősszel bekövetkezett szakításukig. A sztárfodrász nem bánkódott sokat, hamarosan újabb híresség mellett horgonyozott le: Várkonyi Andreával tavaly novemberben jöttek össze, ám a kapcsolatuk alig négy hónap alatt zátonyra futott. A Bors információi szerint Andrea volt az, aki kimondta a végszót, ami meglehetősen bántja Zsidrót, legutóbb például egy skorpióról szóló tanmesét osztott meg az interneten, tudva, hogy a műsorvezető csillagjegye az említett ízeltlábú.

Mindezek fényében nem is annyira meglepő, hogy a koronavírus-járvány miatti önkéntes karantént a mesterfodrász nem szeretné egyedül, egy lakásban bezárva tölteni. A információi szerint Zsidró Tamás erre is megtalálta a megoldást: az elmúlt hetekben visszaköltözött a családi házba, ahol a volt felesége és a fiai is élnek.

A részleteket olvasd el a napilap keddi számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?