FÜLES

Halálos fenyegetéseket kap: exe rettegésben tartja Fecsó párját

Szegedi Fecsó és párja, Bea élete pokollá változott, mióta a modell előző párja, M. Ádám a közösségi médián keresztül igyekszik megfélemlíteni és lejáratni a családot.
  • Szerző: Bors

Elmérgesedett a viszony Szegedi Fecsóék és Bea exe, az Éden Hotelben megismert M. Ádám között. Olyannyira, hogy a gyámhatóság mellett a Terrorelhárítási Központ kommandósainak is közbe kellett lépniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez megy egy éve, és annyira el vagyok fáradva! Rémesen megvisel lelkileg, napok óta gyomorgörccsel ébredek, de Fecsó mellettem áll, és végig szeretném csinálni. Remélem, pont kerül az ügy végére, és Ádám megkapja a büntetését. Szeretném nyugodtan felnevelni a fiamat” – fakadt ki a Borsnak Géczi Bea.

Bea és Fecsó nyugodt életet szeretnének (Fotó: Instagram)

Beának már korábban is a hatóság segítségét kellett kérnie volt párja agresszivitása miatt.

„Fenyegetett, ahogy a barátaimat is. Akkor fel is jelentettem, de bocsánatot kért, és megígérte, hogy megváltozik. Megsajnáltam, megbíztam benne, és visszavontam a feljelentést. Egy ideig nem is volt probléma, egészen addig, amíg össze nem jött a mostani barátnőjével.”

A négyéves Medox szerencsére nem érzékel semmit a feszültségből, Bea pedig kezdeményezte fiuk kizárólagos felügyeleti jogát.

„Nyilván szereti az apja, de azzal, hogy engem bánt, őt is bántja, és nem érzem úgy, hogy biztonságban lenne mellette a fiunk. Egyszer videótelefonon hívtam, és láttam rajta, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt áll. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, beültem a kocsiba, és elhoztam a gyereket. Azóta mocskol és fenyeget.”

„Én jól vagyok, tudom kezelni a helyzetet, de Beát érzékenyen érinti. Attól fél, hogy valami rossz történik, de szerencsére itt vagyok mellette, segítek, fogom a kezét. Nem hagyom, hogy bárki fenyegesse a családomat” – mondta a történtekről a Borsnak Fecsó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?